Beoordelingen van Miracle Resort


Beoordeling plaatsen

Beoordeling door Denise ● juli 2016

Hotel1
Kamer1
Service1
Omgeving1
Eten1
Sport & Entertainment1
1

Eindelijk terug van onze vakantie.. Een vakantie die zo mooi begon, maar naar 4 dagen al eindigden in een verschrikkelijke vakantie.. Onze kleine man werd ziek, hij begon in het restaurant alles uit te spugen, een stel met 3 kinderen zag het gebeuren en spraken ons aan: wij zien het net gebeuren en hebben dit bij alle 3 onze kinderen gehad zij hebben een maag/darm infectie opgelopen en met alle 3 de kinderen in het ziekenhuis geweest en aan het infuus. De volgende ochtend begon onze kleine man weer te spugen en het hield niet op.. Een taxi gevraagd naar het ziekenhuis, waar we naar gedoe en lang wachten eindelijk aankwamen onze Dani moest ook aan het infuus, maag darm infectie ook kreeg hij telkens koorts hij moest 3 dagen blijven, in de tussentijd kregen mijn vriend en ik dezelfde verschijnselen ja hoor ook een maag/darm infectie.. Aan het infuus en ook wij konden blijven in totaal 4 dagen in het ziekenhuis gelegen.. Wij hebben ons verhaal verteld aan de man die zich manager van het hotel noemde. Ook hadden wij inmiddels meerdere mensen gesproken met klachten als overgeven, ziek zijn en ziekenhuis opname. Dit vertelde wij ook aan deze man. Hij gaf aan dat het niet aan het hotel kon liggen hun eten of zwemwater, maar meer van als we een allergie hadden moesten we dat aangeven (ik zeg dat hebben wij niet daar heeft het niet mee te maken), of dat alle mensen met klachten die wij hadden gesproken allemaal wat anders konden hebben, hij had geen klachten gehad(terwijl mensen hun klacht ook hebben aangegeven), ook zei hij dat er 2000 gasten waren en gooide het daar op neer, en volgens hem werd ook alles goed gecontroleerd. Al met al komt het er op neer dat het niet aan hen ligt maar aan ons. Meneer had nog niet eens begrip voor ons, vroeg niet hoe het met ons ging, en deed niks met onze klacht, vervolgens gaf ik aan een klacht te willen indienen, ook dit was niet mogelijk bij hem. Hij zei dat we dan naar de reisleider van corendon moesten. (Vind je het gek dat hij geen klachten krijgt als hij alles naar een ander doorschuift). Voor ons was het echt echt een verschrikkelijke vakantie! De vakantie die wij zo verdiend hadden! Als alles goed is zijn ze poes lief en aardig en als er wat is staat het personeel/de manager van MIRACLE RESORT TURKIJE niet voor je klaar. Voor ons nooit meer MIRACLE RESORT TURKIJE! Wij moeten in Nederland nog de nodige dingen verder gaan regelen, en gaan herstellen mede door medicatie.


Beoordeling door Suzanne de Wit ● juni 2015

Hotel9
Kamer7
Service9
Omgeving6
Eten8
Sport & Entertainment10
8.2

Heel erg genoten wederom bij miracle resort, dit keer samen met mijn zusje en moeder. Veel gelachen met het animatieteam en veel kunnen doen, waaronder danscursus met Janna van het animatieteam. Elke avond was er wel iets te doen, en elke keer was er iets anders. Tijdens comedy sketch enorm kunnen lachen om charlie en hercules van het animatieteam. En samen met sasha en valeria aquarobics kunnen doen. Enorm gezellig gehad!

Het bed was aan de harde kant en de kussens ook.


Beoordeling door J.Dikkens ● mei 2015

Hotel9
Kamer9
Service10
Omgeving9
Eten10
Sport & Entertainment10
9.5

Wij waren in de mei vakantie, 96% nederlanders,erg fijn.Wij hebben een erg leuke week gehad.Het eten was geweldig,het ontbreekt je hier echt aan niets. Avond eten rond half 8 erg druk.. De shows iedere avond erg professioneel,en erg afwisselend. De zwembaden super,aan de overkant een lange straat met winkels,lekker dichtbij. Het enige minpunt vond ik dat er voor mijn meiden van 13 en 15 jaar na 22.30 niets meer te doen was en daar klaagden meer over. De disco begon pas om 23.30 en was vanaf 18 jaar. Voor de rest een super (!) Hotel. We hebben erg genoten van Mr Hercules van het animatie team.Een grote aanwinst voor het hotel. Als er een probleempje was werd het direkt opgelost


Beoordeling door Federillio ● Maart 2012

Hotel8
Kamer9
Service10
Omgeving9
Eten7
Sport & Entertainment10
8.8

snel de wintermaanden ontvlucht en nog laatste weekje snel inpakken en gaan. lastminute geboekt en zeer goed bevallen in miracle resort hotel. maar het italiaanse eten smaakte meer naar stampot ofzo haha.


Beoordeling door thijs ● April 2013

Hotel10
Kamer10
Service10
Omgeving10
Eten10
Sport & Entertainment10
10

alles toppie


Beoordeling door thijs ● Januari 2013

Hotel10
Kamer10
Service9
Omgeving10
Eten10
Sport & Entertainment10
9.8

alles is goed


Beoordeling door femke gerritse ● Mei 2013

Hotel10
Kamer10
Service10
Omgeving10
Eten10
Sport & Entertainment10
10

ik was er 20 mei drukte op de verkeerde knop sprry


Beoordeling door femke gerritse ● Januari 2013

Hotel10
Kamer10
Service8
Omgeving4
Eten10
Sport & Entertainment6
8

mooi hotel . goed eten .maar zoeken voor plaatsje voor eten heel druk

als je voor het eerst komt grijs bandje anders goud . en dat is te zien betere diensten met gouden bandje . verder verschrikkelijke verkopers in de omgeving . weinig te zien in de omgeving


Beoordeling door swartele vera ● Mei 2013

Hotel10
Kamer10
Service10
Omgeving5
Eten10
Sport & Entertainment6
8.5

goed hotel .goed eten maar heel druk

geen veilig bad voor oudere personen gevaarlijk geen hand vad om vast te houden . de verkopers in de omgeving zeer opdringerig . wel verschil in bediening grijze en gouden bandjes


Beoordeling door Fam. Jaspers ●

Hotel9
Kamer9
Service9
Omgeving8
Eten8
Sport & Entertainment9
8.7

Wat hebben wij met z'n allen genoten van onze vakantie in dit prachtige hotel! Als je dit niet geweldig vindt, dan ben je nergens tevreden. Qua eten is er ontzettend veel keuze en het personeel is super vriendelijk! Toppertje dus!


Beoordeling door Bea de Jonge ●

Hotel9
Kamer7
Service8
Omgeving9
Eten9
Sport & Entertainment8
8.3

Wij zijn 8 dagen geweest. Wat een luxe hotel, we zijn echt verwend. Alles is tot in de puntjes verzorgd en we denken erover om volgend jaar weer te gaan.


Beoordeling door Simone ●

Hotel9
Kamer9
Service10
Omgeving9
Eten9
Sport & Entertainment8
9

Wij konden eigenlijk geen minpuntjes verzinnen over het Miracle Resort. Pluspunten wel: heerlijk eten, mooie kamers, erg schoon en vlakbij het vliegveld. Ben samen met mijn moeder gegaan en we willen zeker terugkomen!
Vergelijk Miracle Resort bij 6 aanbieders Bekijk prijs